NAČRT PROMOCIJE ZDRAVJA

Analiza podjetja in izdelava načrta promocije zdravja na delovnem mestu

Promocija zdravja na delovnem mestu so sistematične ciljane aktivnosti in ukrepi, ki so namenjeni vsem delavcem in se izvajajo za vse delavce pod enakimi pogoji, z namenom ohranjanja in krepitve telesnega in duševnega zdravja zaposlenih.

Načrt promocije zdravja na delovnem mestu je srednjeročni ali dolgoročni plan, ki temelji na oceni potreb in omogoča jasno usmeritev za pripravo programa/ov s katerimi se ciljno določi naloge, ki jih bo delodajalec v sklopu promocije zdravja izvajal v določenem obdobju.

Z analizo vprašalnikom bomo ugotavljali stanje na področju zdravja in dobrega počutja zaposlenih, ter se seznanili z že potekajočimi aktivnostmi organizacije. Več o ANALIZI PODJETJA.

VSEBINA NAČRTA:

 • namen in cilj
 • referenčni dokumenti
 • predstavitev družbe in njene aktivnosti na področju promocije zdravja (PZD)
 • analiza zdravja zaposlenih
 • pripravljenost in skupna zaveza vodstva in zaposlenih za izvajanje PZD
 • organiziranje ukrepov in dejavnosti PZD
 • spremljanje načrta PZD

MNENJA ZDRAVIH PODJETJIH O EKIPI GIBIT

SORODNE VSEBINE

Aktivni piknik

Aktivni piknik sestavljajo različni sklopi, ki jih prilagodimo glede vaše želje, časovne in lokacijske možnosti, velikost skupine in interesa udeležencev. Aktivni pikniki so nekajurni ali celodnevni vodeni športni dogodki za organizirane skupine. Za vas poiščemo ustrezno lokacijo, organiziramo različne teambuilding aktivnosti in poskrbimo za hrano, pijačo, glasbo, šotor ter druge zabavne in družabne aktivnosti.

Analiza podjetja

S pomočjo naših strokovnjakov obiščemo vašo organizacijo in najdemo načine, kako zmanjšati bolniške odsotnosti in povečati produktivnost podjetja s pomočjo promocije zdravja na delovnem mestu.

Projekt ASI

PROJEKT ASI 2021Prijava in izvedba projekta na enem mestu Kako zmanjšati bolniške odsotnosti in povečati zadovoljstvo ter produktivnost zaposlenih starejših od 50 let V podjetju GiBit skupaj s partnerji poskrbimo

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

  POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

  Sledite nam na socialnih omrežjih

  Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.