• Stres in izgorelost

   

  Vpliv stresa na počutje in zadovoljstvo pri delu

Pri našem delu se vsi srečujemo z zahtevnimi okoliščinami: pritisk naročnikov in rokov, zahteve po hitro in dobro opravljenem delu, zapleteni odnosi s sodelavci, količina in zahtevnost delovnih nalog, zastoji v delovnem procesu, nejasna pričakovanja nadrejenih, premalo pomoči …

Vse to lahko negativno vpliva na naš stres oz. počutje v službi. Lahko smo nezadovoljni, razdražljivi, jezni, slabovoljni, zaskrbljeni, napeti, živčni, nemočni, apatični, v dvomih … Če se to stanje doživljanja neprijetnih čustev vleče dlje časa ali ponavlja, potem lahko povzroči razne negativne posledice: npr. poslabša se naša učinkovitost pri delu in naše zdravje, stres se lahko približa izgorelosti, obremeni se naše življenje, poslabšajo se odnosi in počutje izven službe …

Na delavnici bodo udeleženci:
– boljše prepoznali znake lastnega stresa in morebitne znake izgorelosti
– globlje spoznali vzroke stresa (zunanje in notranje oz. psihične)
– preizkusili metode za umirjanje, kontrolo in soočanje s stresom
– prepoznali in spremenili lastno stresno mišljenje, ki nezavedno generira naš stres

Vas zanima več?

Pokličite nas ali nam pišite »

Z veseljem bomo pripravili ponudbo po meri vašega podjetja, ali se kar osebno srečali z vami in vam brezplačno predstavili svoje programe promocije zdravja na delovnem mestu.

Mnenja zdravih podjetij o ekipi GiBit

 • Saša Šlatau Kogovšek, HIDROINŽENIRING d.o.o.
  “Delavnico Stres in izgorelost priporočamo prav vsi udeleženci. Preko aktivnega sodelovanja, je spoznanje dejavnikov, ki stres povzročajo, identifikacija njegovih posledic in pogovor o samem stresu, občutkih, telesnih odražanjih, na nas delovalo kot olajšanje. Neverjetno, opazili smo takojšnje pozitivne učinke delavnice na naše medsebojne odnose. Vsekakor so tovrstne delavnice še kako dobrodošle in bi jih morali imeti večkrat letno. GiBit d.o.o. HVALA za to priložnost!”
 • Udeleženka delavnice “Obvladovanje stresa”, Ministrstvo za obrambo RS
  “Top top delavnica in super trener. Hvala za možnost takšnega izobraževanja. Nisem še bila na tako dobri delavnici. Bila je sicer skupinska delavnica ampak si se zaradi vrhunskega pristopa počutil kot na individualni obravnavi v zelooo pozitivnem smislu. Bravo. Takšno delavnico bi moral dati skozi vsak zaposlen. Tu je šlo res za ohranjanje zdravja na delovnem mestu in kaj SAMI lahko storimo, da zmanjšamo stres. Trener je bil vrhunski. Predlagam, da se ga še povabi, če je možnost.””

Sorodne vsebine

Sedeče delo
Zdrava prehrana
 • Pokličite nas ali nam pišite

  Telefon: 040 331 833
  Mail: b2b@gibit.si
  Kontaktni obrazec


  Ime in priimek

  E-pošta (obvezno)

  Podjetje (opcijsko)

  Sporočilo