analiza zdravja in navad zaposlenih

Kako zmanjšati bolniške odsotnosti, izboljšati odnose med zaposlenimi in povečati produktivnost podjetja.

GiBit je eno vodilnih podjetij s področja promocije zdravja na delovnem mestu v Sloveniji. Že 14 let uspešno delujemo na področju izvajanja izobraževanj, vodenja športnih vadb, izvajanja aktivnih odmorov in ostalih aktivnosti s področja zdravja na delovnem mestu. Naše programe in storitve koristi več kot 160 podjetji in organizacij pri nas.

Z našimi strokovnjaki načrtujte in oblikujte strategijo učinkovitih ukrepov promocije zdravja na delovnem mestu, ob enem pa pridobite podroben vpogled v navade vaših zaposlenih.

S pogovorom s kadrovsko službo ter rezultati vprašalnika, ki ga izpolnijo zaposleni, analiziramo želje in potrebe zaposlenih po gibanju, njihovo počutje na delovnem mestu, nivo odnosov v službi ter njihove zdrave oz. nezdrave navade.

S pomočjo analize in priporočil kineziologov, fizioterapevtov in psihologov naredimo celosten načrt kako zmanjšati bolniške odsotnosti in povečati produktivnost podjetja s pomočjo promocije zdravja na delovnem mestu.

Analiza podjetja vsebuje:

 • analiza gibalnih navad zaposlenih (kje, kdaj in kako skrbijo za gibanje)
 • analiza želja in potreb po gibanju zaposlenih in možnosti za njihovo uresničitev
 • analiza prehranjevalnih navad zaposlenih in možnosti za njihovo izboljšanje
 • analizo medsebojnih odnosov
 • raven stresa in motivacije na delovnem mestu
 • poročilo in priporočila za izboljšanje stanja

MNENJA ZDRAVIH PODJETIJ O EKIPI GIBIT

SORODNE VSEBINE

Reševanje konfliktov

Reševanje konfliktovIskanje (prepoznavanje) in (preventivno) reševanje problemov, ki lahko pripeljejo tudi do mobinga. Medosebni konflikti v delovnih kolektivih so eden večjih virov stresa, nezadovoljstva in upada delovne vneme. Posledično pa tudi težav

Stres in izgorelost

Vpliv stresa na počutje in zadovoljstvo pri delu. Pri našem delu se vsi srečujemo z zahtevnimi okoliščinami.
Vse to lahko negativno vpliva na naš stres oz. počutje v službi.

Načrt promocije zdravja

Načrt promocije zdravja na delovnem mestu je srednjeročni ali dolgoročni plan, ki temelji na oceni potreb in omogoča jasno usmeritev za pripravo programa/ov s katerimi se ciljno določi naloge, ki jih bo delodajalec v sklopu promocije zdravja izvajal v določenem obdobju.

Zdravo spanje

Delavnica “Zdravo spanje” odgovarja na osnovna vprašanja povezana s spanjem, ponuja pa tudi praktične nasvete, kako izboljšati naš spanec.

Joga

Joga se že stoletja uporablja za krepitev telesa in duha. Z dihalnimi tehnikami, položaji (asane) in meditacijo spravlja telo v harmonijo, mirnost in sproščenost. Strokovno načrtovane in vodene vadbe izboljšajo ravnotežje, moč, gibljivost ter stabilnost telesa.

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

  POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

  Sledite nam na socialnih omrežjih

  Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.