BalaBit

Osnovna funkcionalna vadba za moč in vzdržljivost

Trajanje

60 - 90 minut.

Število udeležencev

Neomejeno.

Vadba BalaBit je osnovna funkcionalna vadba namenjena vsem, ki želijo postopno, z redno in kvalitetno telesno aktivnostjo okrepiti svoje zdravje. Strokovno načrtovane in vodene vadbe izboljšajo ravnotežje, vzdržljivost, moč, srce in ožilje ter stabilnost telesa. S pripomočki, kot so lahke uteži (plastenke z vodo), stol, miza, blazina itd. poskrbimo za raznolikost vaj, aktivnost vseh mišičnih skupin in največjo možno učinkovitost vadbe na celotno telo. Vadba BalaBit deluje preventivno proti številnim boleznim, tudi sarkopeniji (izguba mišične mase) in osteoporozi (krhkost kosti in bolečine v hrbtu).

POZITIVNI UČINKI VADBE:
 • izboljšanje ravnotežja, vzdržljivosti in moči,
 • preprečevanje krhkosti kosti (osteoporoza),
 • zaviranje izgubljanja mišične mase (sarkopenija),
 • obvladovanje krvnega tlaka,
 • povečanje ravni zdravega HDL holesterola in zmanjšanje slabega LDL holesterola,
 • izboljšanje telesne drže,
 • izboljšanje gibljivosti,
 • obvladovanje prekomerne telesne teže (debelosti),
 • dvig kvalitete življenja.

MNENJA ZDRAVIH PODJETIJ O EKIPI GIBIT

SORODNE VSEBINE

Zdravo spanje

Delavnica “Zdravo spanje” odgovarja na osnovna vprašanja povezana s spanjem, ponuja pa tudi praktične nasvete, kako izboljšati naš spanec.

VEČ

Joga

Joga se že stoletja uporablja za krepitev telesa in duha. Z dihalnimi tehnikami, položaji (asane) in meditacijo spravlja telo v harmonijo, mirnost in sproščenost. Strokovno načrtovane in vodene vadbe izboljšajo ravnotežje, moč, gibljivost ter stabilnost telesa.

VEČ

Zdrav način življenja

zdrav način življenjaSpoznavanje telesa, gibanje, zdrava prehrana in sproščanje. Na delavnici o zdravem načinu življenje boste izvedeli kako

VEČ

Aktivno staranje

S starostjo so povezane številne težave, kot so izguba mišične mase, upad ravnotežja, vzdržljivosti in prožnosti sklepov. Telo prizadenejo številne bolezni povezane s starostjo in pomanjkanjem gibanja. Na delavnici bomo spoznali, kako telesna aktivnost pozitivno vpliva na kasnejši pojav bolezni, kot so osteoporoza, sarkopenija, hipertenzija in številne druge. Telesna aktivnost pozitivno vpliva tudi na samo psihično počutje.

VEČ

Nordijska hoja

Nordijska hoja je ena najbolj zdravih in naravnih aktivnosti, ki se je razvila iz teka na smučeh. Za razliko od navadne hoje in pohodništva pri nordijski hoji uporabljamo večino mišičnih skupin, kar pomeni, da ima vadba bolj celosten in zdrav učinek na telo.

VEČ

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

  POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

  Sledite nam na socialnih omrežjih

  Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.