Ekipne igre

Udeleženci po ekipah tekmujejo v enem ali več različnih športih kot recimo nogometu, košarki, odbojki, ali manj znanih, kot so roverček, kickball, ragbi brez dotika, ukradi zastavo in mnogih drugih.

Trajanje

Odvisno od števila ekip, ponavadi skupaj s piknikom cel dan.

Število udeležencev

Neomejeno oz. kapaciteta lokacija/igrišč.

Organiziramo turnirje in tekmovanja v najrazličnejših športih, pri katerih spodbujamo medosebno sodelovanje in ekipni duh. Med seboj lahko tekmujejo oddelki znotraj podjetja, različne poslovne enote, različna podjetja znotraj panoge ali pa naključni udeleženci.

Igre lahko potekajo v samo določenem športu ali pa različnih športih. Če običajni športi, kot so košarka, odbojka in nogomet niso dovolj zanimivi, pripravimo tekmovanje v manj znanih, a zelo atraktivnih, športih: roverček, kickball, ragbi “brez dotika”, ukradi zastavo in mnogih drugih. Pred začetkom seveda udeležencem igro predstavimo, razložimo pravila in poskrbimo za vodenje iger.

MNENJA ZDRAVIH PODJETIJ O EKIPI GIBIT

SORODNE VSEBINE

Igre brez meja

Ekipe tekmujejo v izvirnih štafetnih igrah, kjer se spopadajo z najrazličnejšimi izzivi in nalogami. Sodelovanje in tekmovalnost ob obilici smeha sta zagotovljena

Aktivni piknik

Aktivni piknik sestavljajo različni sklopi, ki jih prilagodimo glede vaše želje, časovne in lokacijske možnosti, velikost skupine in interesa udeležencev. Aktivni pikniki so nekajurni ali celodnevni vodeni športni dogodki za organizirane skupine. Za vas poiščemo ustrezno lokacijo, organiziramo različne teambuilding aktivnosti in poskrbimo za hrano, pijačo, glasbo, šotor ter druge zabavne in družabne aktivnosti.

Projekt ASI

PROJEKT ASI 2021Prijava in izvedba projekta na enem mestu Kako zmanjšati bolniške odsotnosti in povečati

Zdrav način življenja

zdrav način življenjaSpoznavanje telesa, gibanje, zdrava prehrana in sproščanje. Na delavnici o zdravem načinu življenje boste izvedeli kako

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

    POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

    Sledite nam na socialnih omrežjih

    Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.