Ekipne igre

Udeleženci po ekipah tekmujejo v enem ali več različnih športih kot recimo nogometu, košarki, odbojki, ali manj znanih, kot so roverček, kickball, ragbi brez dotika, ukradi zastavo in mnogih drugih.

Trajanje

Odvisno od števila ekip, ponavadi skupaj s piknikom cel dan.

Število udeležencev

Neomejeno oz. kapaciteta lokacija/igrišč.

Organiziramo turnirje in tekmovanja v najrazličnejših športih, pri katerih spodbujamo medosebno sodelovanje in ekipni duh. Med seboj lahko tekmujejo oddelki znotraj podjetja, različne poslovne enote, različna podjetja znotraj panoge ali pa naključni udeleženci.

Igre lahko potekajo v samo določenem športu ali pa različnih športih. Če običajni športi, kot so košarka, odbojka in nogomet niso dovolj zanimivi, pripravimo tekmovanje v manj znanih, a zelo atraktivnih, športih: roverček, kickball, ragbi “brez dotika”, ukradi zastavo in mnogih drugih. Pred začetkom seveda udeležencem igro predstavimo, razložimo pravila in poskrbimo za vodenje iger.

MNENJA ZDRAVIH PODJETJIH O EKIPI GIBIT

SORODNE VSEBINE

Zdrav način življenja

zdrav način življenjaSpoznavanje telesa, gibanje, zdrava prehrana in sproščanje. Na delavnici o zdravem načinu življenje boste izvedeli kako

Igre brez meja

Ekipe tekmujejo v izvirnih štafetnih igrah, kjer se spopadajo z najrazličnejšimi izzivi in nalogami. Sodelovanje in tekmovalnost ob obilici smeha sta zagotovljena

Analiza podjetja

S pomočjo naših strokovnjakov obiščemo vašo organizacijo in najdemo načine, kako zmanjšati bolniške odsotnosti in povečati produktivnost podjetja s pomočjo promocije zdravja na delovnem mestu.

Projekt ASI

PROJEKT ASI 2021Prijava in izvedba projekta na enem mestu Kako zmanjšati bolniške odsotnosti in povečati

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

    POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

    Sledite nam na socialnih omrežjih

    Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.