FitBit

Intenzivni funkcionalni treningi za moč in vzdržljivostTrajanje

60 - 90 minut.

Število udeležencev

Neomejeno.

FitBit je celostna športna vadba za moč in vzdržljivost, ki oblikuje telo in izboljša splošno kondicijo. Med treningom delajo vse mišične skupine, kar pomeni visoko porabo kalorij, ki jih poleg same vadbe porabljamo tudi med regeneracijo po treningu, ko prihaja do obnove mišic in tkiv v telesu. Intenzivnost treninga se s pomočjo pripomočkov prilagaja pripravljenosti in ciljem posameznika.  Pripomočki, kot so TRX, elastike, uteži, medicinke, kolebnice, drogovi … omogočajo raznolikost vaj, dobra glasba dodaja energijo, izkušeni GiBit trenerji pa poskrbijo za pravilno izvajanje treninga. FitBit jeseni in pozimi izvajamo v dvorani, spomladi in poleti pa v naravi.

Vadba FitBit traja 60 minut in je sestavljena iz 3 delov: ogrevanja z razgibavanjem, glavnega dela z izvajanjem vaj po postajah in zaključka z ohlajanjem in razteznimi vajami.

POZITIVNI UČINKI VADBE:
 • izboljšuje telesno vzdržljivost in moč,
 • tonizira mišice in oblikuje telo,
 • zmanjšuje delež maščobe v telesu,
 • izboljšuje koordinacijo in spretnost,
 • izboljšuje kostno gostoto,
 • izboljšano delovanje srčno-žilnega in dihalnega sistema.

MNENJA ZDRAVIH PODJETIJ O EKIPI GIBIT

SORODNE VSEBINE

Joga

Joga se že stoletja uporablja za krepitev telesa in duha. Z dihalnimi tehnikami, položaji (asane) in meditacijo spravlja telo v harmonijo, mirnost in sproščenost. Strokovno načrtovane in vodene vadbe izboljšajo ravnotežje, moč, gibljivost ter stabilnost telesa.

Aktivni piknik

Aktivni piknik sestavljajo različni sklopi, ki jih prilagodimo glede vaše želje, časovne in lokacijske možnosti, velikost skupine in interesa udeležencev. Aktivni pikniki so nekajurni ali celodnevni vodeni športni dogodki za organizirane skupine. Za vas poiščemo ustrezno lokacijo, organiziramo različne teambuilding aktivnosti in poskrbimo za hrano, pijačo, glasbo, šotor ter druge zabavne in družabne aktivnosti.

Aktivni odmori

Aktivni odmori so sklopi vaj, ki so bili sestavljeni predvsem z mislijo na težave, ki največkrat pestijo delavce, ki opravljajo pretežno sedeče delo.

Ekipne igre

Udeleženci po ekipah tekmujejo v enem ali več različnih športih kot recimo nogometu, košarki, odbojki, ali manj znanih, kot so roverček, kickball, ragbi brez dotika, ukradi zastavo in mnogih drugih.

Tek

Tekaški treningiRaznoliki treningi, učenje tehnike in priprave na maratone. Trajanje 60 - 90 minut. Število

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

  POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

  Sledite nam na socialnih omrežjih

  Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.