Igre brez meja

Ekipe tekmujejo v izvirnih štafetnih igrah, kjer se spopadajo z najrazličnejšimi izzivi in nalogami. Sodelovanje in tekmovalnost ob obilici smeha sta zagotovljena

Trajanje

2-3 ure.

Število udeležencev

Neomejeno.

S televizijskih ekranov vsi poznamo mednarodna tekmovanja Igre brez meja. Zakaj se ne bi v zabavnih preizkušnjah pomerili tudi vaši zaposleni? Udeležence razdelimo v ekipe, ki nato tekmujejo v različnih nalogah. Včasih je za uspeh bolj pomembna motorična sposobnost, drugič pa iznajdljivost tekmovalcev. Med udeleženci se razvije ekipno vzdušje in tekmovalnost, predvsem pa ne manjka zabave in smeha za vse. Igre so primerne za vse starostne skupine. 

PRIMER IGER BREZ MEJA

MNENJA ZDRAVIH PODJETIJ O EKIPI GIBIT

SORODNE VSEBINE

Preživetje v naravi

Odličen teambuilding v naravi, kjer se boste naučili zakuriti ogenj, uporabljati kompas, pripraviti bivak in poiskati hrano.

Skupinske avanture

Udeleženci razdeljeni po ekipah, prejmejo navodila, naloge in pripomočke, s katerimi morajo opraviti izzive in prispeti na cilj.

Novi športni izzivi

Predstavitev in preizkus aktivnosti in športov, ki jih vaši zaposleni morda še ne poznajo ali pa bi se z njimi radi seznanili.

Aktivni piknik

Aktivni piknik sestavljajo različni sklopi, ki jih prilagodimo glede vaše želje, časovne in lokacijske možnosti, velikost skupine in interesa udeležencev. Aktivni pikniki so nekajurni ali celodnevni vodeni športni dogodki za organizirane skupine. Za vas poiščemo ustrezno lokacijo, organiziramo različne teambuilding aktivnosti in poskrbimo za hrano, pijačo, glasbo, šotor ter druge zabavne in družabne aktivnosti.

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

    POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

    Sledite nam na socialnih omrežjih

    Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.