Lokacije za dogodkein team buildinge

 

Prijetne destinacije, atraktivna okolica, zunanja športna igrišča, notranja igrišča in večnamenske dvorane ter celo možnost namestitve. Vse to in še več imajo lokacije, kjer potekajo GiBit dogodki.

Skozi pretekle dogodke smo preizkusili številne lokacije po Sloveniji in v tujini. Tiste, ki jih uporabljamo najpogosteje, izpostavljamo v nadaljevanju. Pri izvajanju svojih programov pa nismo omejeni na slednje. Z veseljem pridemo na naročnikovo lokacijo ali po želji poiščemo novo.

lokacije za team buildinge

GIBIT LOKACIJE

 

River Camping Bled

GiBit je pooblaščen, uradni, organizator teambuilding dogodkov na novi lokaciji River Camping Bled za dogodke v bližini Bleda.

Šport hotel Pokljuka

Ne glede na sezono nas Pokljuka vedno pričaka v prijetnem objemu narave. Šport hotel Pokljuka je enostavno dostopen in se nahaja v neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka. Hotel in njegova okolica nudita veliko možnosti za raznolike aktivnosti.

Preddvor

Preddvor poznajo vsi ljubitelji odbojke na mivki, zaradi številnih igrišč in turnirjev. Lokacija kar kliče po aktivnem pikniku.

Novigrad, Camping Kastanija

Camping Kastanija je od mesta Novigrad oddaljen 3 kilometre. Leži ob morju na mirni in nenaseljeni lokaciji zraven borovega gozdička. V Campingu Kastanija je namestitev možna v superior mobilnih hiškah med katere je razporejenih 7 manjših bazenov. V hiškah, ki sprejmejo 4-8 oseb, bi lahko spalo največ 500 oseb.