Črnuče, Ludus

Nov športni center na obrobju Ljubljane nam omogoča pestro kombinacijo aktivnosti. Šport tu zaznamuje vsak dogodek.

Trajanje

Večurni, celodnevni

Število udeležencev

Po dogovoru. Odvisno od izbranega programa.

 

V Ljubljani, v Črnučah, je bil pred parimi leti zgrajen nov športni center Ludus Beach Park Ljubljana. Lokacija izstopa po prvi dvorani za odbojko na mivki v Sloveniji. V istem objektu je tudi plesno-vadbena dvorana. Zunaj je na voljo 6 igrišč za odbojko na mivki, tri igrišča za tenis in igrišče za mali nogomet. Na slednjem so pozimi pokrita igrišča za odbojko.

GiBitovci v Ludusu največkrat igramo odbojko na mivki in organiziramo poletne ali zimske turnirje v odbojki. Prijeten prostor za piknik pa naše turnirje velikokrat podaljša v celodnevne dogodke. Tovrstni dogodki so primerni tudi za podjetja. Poleg številnih športnih možnosti nam zelenice v Ludusu omogočajo tudi izvedbo GiBit tečajev ali teambuilding aktivnosti.

Enostavno dostopna lokacija na obrobju Ljubljane ima na voljo številna parkirna mesta. Za podjetja lahko pripravimo pester aktivni piknik. Poleg odbojke, tenisa in nogometa se lahko gostje udeležijo nordijske hojeFitBita ali joge. Prostor pa omogoča tudi organizacijo iger brez meja ali drugih teambuilding aktivnosti.

GiBit teambuilding aktivnosti

Aktivni piknik

Aktivni piknik sestavljajo različni sklopi, ki jih prilagodimo glede vaše želje, časovne in lokacijske možnosti, velikost skupine in interesa udeležencev. Aktivni pikniki so nekajurni ali celodnevni vodeni športni dogodki za organizirane skupine. Za vas poiščemo ustrezno lokacijo, organiziramo različne teambuilding aktivnosti in poskrbimo za hrano, pijačo, glasbo, šotor ter druge zabavne in družabne aktivnosti.

Ekipne igre

Udeleženci po ekipah tekmujejo v enem ali več različnih športih kot recimo nogometu, košarki, odbojki, ali manj znanih, kot so roverček, kickball, ragbi brez dotika, ukradi zastavo in mnogih drugih.

Igre brez meja

Ekipe tekmujejo v izvirnih štafetnih igrah, kjer se spopadajo z najrazličnejšimi izzivi in nalogami. Sodelovanje in tekmovalnost ob obilici smeha sta zagotovljena

Preživetje v naravi

Odličen teambuilding v naravi, kjer se boste naučili zakuriti ogenj, uporabljati kompas, pripraviti bivak in poiskati hrano.

Skupinske avanture

Udeleženci razdeljeni po ekipah, prejmejo navodila, naloge in pripomočke, s katerimi morajo opraviti izzive in prispeti na cilj.

Športni izleti

Udeleženci se v okviru izbrane vzdržljivostne aktivnosti, kot so: pohodništvo, kolesarjenje, veslanje ali tek, odpravijo na voden izlet.

MNENJA ZDRAVIH PODJETJIH O EKIPI GIBIT

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

    POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

    Sledite nam na socialnih omrežjih

    Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.