GIBIT ŠPORTNI PARK

Prostor za rekreacijo in aktivne piknike

Lokacija

GiBit športni park - Ljubljana (Koseze)

Število udeležencev

Za skupine do 250 oseb

GiBit športni park, je idealna lokacija za aktivna druženja in piknike. Za vse ljubitelje odbojke so na voljo štiri urejena igrišča za odbojko na mivki, v bližini pa so tudi nogometna igrišča, igrišče za košarko, fitnes naprave idr.

Prostor je namenjen tudi organizaciji teambuilding-ov za podjetja. V kolikor bi želeli, lahko le tega organizirate z našo pomočjo. Za vaše podjetje bomo pripravili teambuilding dogodek, kjer ne bo manjkalo športnih aktivnosti, dobre hrane in zabave!

Prostor je namenjen za manjše in večje skupine!

Na GiBitovih dogodkih imamo celoten prostor na voljo. Tisti, ki ne igrajo odbojke, lahko na mivki igrajo nogomet ali drugo aktivnost.

Piknik v Kosezah pa lahko kombiniramo tudi z pohodniško aktivnostjo saj je lokacija v neposredni bližini Rožnika.

GiBit teambuilding aktivnosti

Aktivni piknik

Aktivni piknik sestavljajo različni sklopi, ki jih prilagodimo glede vaše želje, časovne in lokacijske možnosti, velikost skupine in interesa udeležencev. Aktivni pikniki so nekajurni ali celodnevni vodeni športni dogodki za organizirane skupine. Za vas poiščemo ustrezno lokacijo, organiziramo različne teambuilding aktivnosti in poskrbimo za hrano, pijačo, glasbo, šotor ter druge zabavne in družabne aktivnosti.

Ekipne igre

Udeleženci po ekipah tekmujejo v enem ali več različnih športih kot recimo nogometu, košarki, odbojki, ali manj znanih, kot so roverček, kickball, ragbi brez dotika, ukradi zastavo in mnogih drugih.

Igre brez meja

Ekipe tekmujejo v izvirnih štafetnih igrah, kjer se spopadajo z najrazličnejšimi izzivi in nalogami. Sodelovanje in tekmovalnost ob obilici smeha sta zagotovljena

Preživetje v naravi

Odličen teambuilding v naravi, kjer se boste naučili zakuriti ogenj, uporabljati kompas, pripraviti bivak in poiskati hrano.

Skupinske avanture

Udeleženci razdeljeni po ekipah, prejmejo navodila, naloge in pripomočke, s katerimi morajo opraviti izzive in prispeti na cilj.

Športni izleti

Udeleženci se v okviru izbrane vzdržljivostne aktivnosti, kot so: pohodništvo, kolesarjenje, veslanje ali tek, odpravijo na voden izlet.

MNENJA ZDRAVIH PODJETIJ O EKIPI GIBIT

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

    POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

    Sledite nam na socialnih omrežjih

    Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.