Novigrad, Camping Kastanija

Vonj po poletju nas čaka v Novigradu ne glede na izbran mesec obiska. Tudi če gremo poslovno se bomo tam počutili kot na dopustu.

Trajanje

Večdnevni

Število udeležencev

Po dogovoru. Odvisno od izbranega programa.

 

Camping Kastanija je od mesta Novigrad oddaljen 3 kilometre. Leži ob morju na mirni in nenaseljeni lokaciji zraven borovega gozdička. V Campingu Kastanija je namestitev možna v superior mobilnih hiškah med katere je razporejenih 7 manjših bazenov. V hiškah, ki sprejmejo 4-8 oseb, bi lahko spalo največ 500 oseb.

Pod Campingom se razteza obalni pas s prodanato, kamnito in betonirano plažo, nad katero je borov gozdiček z obilico naravne sence. Ob obali je prijetna sprehajalna pot do Novigrada.

Enostavno dostopna lokacija v severni Istri je že več let priljubljena GiBitova destinacija. Mirno okolje in številne možnosti za rekreacijo in aktivnosti v naravi so razlog zakaj se tja tako radi vračamo. Včasih nam ob številnih doživetjih celo zmanjka časa za morje.

Več o naši lokaciji v Novigradu si lahko ogledate tudi na spletni strani Campinga Kastanija.

GiBit teambuilding aktivnosti

Aktivni piknik

Aktivni piknik sestavljajo različni sklopi, ki jih prilagodimo glede vaše želje, časovne in lokacijske možnosti, velikost skupine in interesa udeležencev. Aktivni pikniki so nekajurni ali celodnevni vodeni športni dogodki za organizirane skupine. Za vas poiščemo ustrezno lokacijo, organiziramo različne teambuilding aktivnosti in poskrbimo za hrano, pijačo, glasbo, šotor ter druge zabavne in družabne aktivnosti.

Ekipne igre

Udeleženci po ekipah tekmujejo v enem ali več različnih športih kot recimo nogometu, košarki, odbojki, ali manj znanih, kot so roverček, kickball, ragbi brez dotika, ukradi zastavo in mnogih drugih.

Igre brez meja

Ekipe tekmujejo v izvirnih štafetnih igrah, kjer se spopadajo z najrazličnejšimi izzivi in nalogami. Sodelovanje in tekmovalnost ob obilici smeha sta zagotovljena

Preživetje v naravi

Odličen teambuilding v naravi, kjer se boste naučili zakuriti ogenj, uporabljati kompas, pripraviti bivak in poiskati hrano.

Skupinske avanture

Udeleženci razdeljeni po ekipah, prejmejo navodila, naloge in pripomočke, s katerimi morajo opraviti izzive in prispeti na cilj.

Športni izleti

Udeleženci se v okviru izbrane vzdržljivostne aktivnosti, kot so: pohodništvo, kolesarjenje, veslanje ali tek, odpravijo na voden izlet.

MNENJA ZDRAVIH PODJETIJ O EKIPI GIBIT

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

    POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

    Sledite nam na socialnih omrežjih

    Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.