Preddvor

Preddvor poznajo vsi ljubitelji odbojke na mivki, zaradi številnih igrišč in turnirjev. Lokacija kar kliče po aktivnem pikniku.

Trajanje

Večurni, celodnevni

Število udeležencev

Po dogovoru. Odvisno od izbranega programa.

V Preddvoru se zraven jezera Črnava nahaja lokacija za dogodke Beachvolley Fitko. Poleg igrišč za obojko na mivki je dovolj prostora za druge športe in igre. Bližina jezera omogoča poletno osvežilno kopanje ali SUPanje.

Na GiBitovih dogodkih zakupimo celo lokacijo v Preddvoru, da lahko uporabo igrišč poljubno  prilagodimo gostom. Tisti, ki ne igrajo odbojke, lahko na mivki igrajo nogomet ali drugo aktivnost. Preddvor je najbolj primeren za aktivni piknik, ki ga popestrimo s športnimi izzivi ali igrami brez meja.

Piknik v Preddvoru pa lahko kombiniramo tudi z dopoldansko pohodniško aktivnostjo saj je lokacija v bližini številnih planinskih izhodišč.

Več o lokaciji v Preddvoru si lahko ogledate tudi na spletni strani Beachvolley Fitko.

GiBit teambuilding aktivnosti

Aktivni piknik

Aktivni piknik sestavljajo različni sklopi, ki jih prilagodimo glede vaše želje, časovne in lokacijske možnosti, velikost skupine in interesa udeležencev. Aktivni pikniki so nekajurni ali celodnevni vodeni športni dogodki za organizirane skupine. Za vas poiščemo ustrezno lokacijo, organiziramo različne teambuilding aktivnosti in poskrbimo za hrano, pijačo, glasbo, šotor ter druge zabavne in družabne aktivnosti.

Ekipne igre

Udeleženci po ekipah tekmujejo v enem ali več različnih športih kot recimo nogometu, košarki, odbojki, ali manj znanih, kot so roverček, kickball, ragbi brez dotika, ukradi zastavo in mnogih drugih.

Igre brez meja

Ekipe tekmujejo v izvirnih štafetnih igrah, kjer se spopadajo z najrazličnejšimi izzivi in nalogami. Sodelovanje in tekmovalnost ob obilici smeha sta zagotovljena

Preživetje v naravi

Odličen teambuilding v naravi, kjer se boste naučili zakuriti ogenj, uporabljati kompas, pripraviti bivak in poiskati hrano.

Skupinske avanture

Udeleženci razdeljeni po ekipah, prejmejo navodila, naloge in pripomočke, s katerimi morajo opraviti izzive in prispeti na cilj.

Športni izleti

Udeleženci se v okviru izbrane vzdržljivostne aktivnosti, kot so: pohodništvo, kolesarjenje, veslanje ali tek, odpravijo na voden izlet.

MNENJA ZDRAVIH PODJETIJ O EKIPI GIBIT

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

    POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

    Sledite nam na socialnih omrežjih

    Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.