River Camping Bled

Zelena oaza, blizu reke Save Dolinke, je idealna izbira za podjetja in organizacije, ki iščejo svežo lokacijo za teambuilding programe v naravi.

Trajanje

Večurni, celodnevni ali večdnevni.

Število udeležencev

Po dogovoru. Odvisno od izbranega programa.

GiBit je pooblaščeni (uradni) organizator teambuilding dogodkov na novi lokaciji za dogodke v bližini Bleda. River Camping Bled se je odprl v letu 2020 in omogoča dogodke in prenočitve za skupine do 100 oseb. Gostje lahko spijo v nadstandardnih alpskih glamping hišicah ali safari šotorih.

Lokacijo ob vstopu na Bled obdajata reka Sava Dolinka in gozd, razgled pa seže do gora. Za teambuilding aktivnosti je na voljo veliko zelenih površin, večnamenska dvorana, restavracija, ogrevan bazen s teraso, gozd in nabrežina reke.

River Camping Bled je kot nalašč za teambuilding aktivnosti, ki jih izvajamo pri GiBitu. Izbor predstavljamo v nadaljevanju. Večina naših programov je športno in zabavno naravnanih, primernih za vse starostne skupine.

GiBit teambuilding aktivnosti

Aktivni piknik

Aktivni piknik sestavljajo različni sklopi, ki jih prilagodimo glede vaše želje, časovne in lokacijske možnosti, velikost skupine in interesa udeležencev. Aktivni pikniki so nekajurni ali celodnevni vodeni športni dogodki za organizirane skupine. Za vas poiščemo ustrezno lokacijo, organiziramo različne teambuilding aktivnosti in poskrbimo za hrano, pijačo, glasbo, šotor ter druge zabavne in družabne aktivnosti.

Ekipne igre

Udeleženci po ekipah tekmujejo v enem ali več različnih športih kot recimo nogometu, košarki, odbojki, ali manj znanih, kot so roverček, kickball, ragbi brez dotika, ukradi zastavo in mnogih drugih.

Igre brez meja

Ekipe tekmujejo v izvirnih štafetnih igrah, kjer se spopadajo z najrazličnejšimi izzivi in nalogami. Sodelovanje in tekmovalnost ob obilici smeha sta zagotovljena

Preživetje v naravi

Odličen teambuilding v naravi, kjer se boste naučili zakuriti ogenj, uporabljati kompas, pripraviti bivak in poiskati hrano.

Skupinske avanture

Udeleženci razdeljeni po ekipah, prejmejo navodila, naloge in pripomočke, s katerimi morajo opraviti izzive in prispeti na cilj.

Športni izleti

Udeleženci se v okviru izbrane vzdržljivostne aktivnosti, kot so: pohodništvo, kolesarjenje, veslanje ali tek, odpravijo na voden izlet.

MNENJA ZDRAVIH PODJETIJ O EKIPI GIBIT

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

    POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

    Sledite nam na socialnih omrežjih

    Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.