Šport hotel Pokljuka

Blizu, ampak dovolj daleč, da se z lahkoto prepustimo zabavnim aktivnostim. Za Pokljuko je vedno vredno zapustiti pisarno.

Trajanje

Večurni, celodnevni ali večdnevni.

Število udeležencev

Po dogovoru. Odvisno od izbranega programa.

Ne glede na sezono nas Pokljuka vedno pričaka v prijetnem objemu narave. Šport hotel Pokljuka je enostavno dostopen in se nahaja v neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka. Hotel in njegova okolica nudita veliko možnosti za raznolike aktivnosti.

V hotelu je večnamenska dvorana, ki je na voljo za poslovne dogodke ali športne aktivnosti. Lokacija je tako izredno primerna za poslovna srečanja, kjer naročnik želi združiti poslovni del z zabavno ali teambuilding aktivnostjo.

Zraven Šport hotela Pokljuka je smučišče, ki oživi pozimi. Poleti pa je lahko zelenica poligon za drugačne preizkušnje. Tudi širša okolica in gozdovi omogočajo raznolika doživetja.

GiBitovci se radi vračamo na Pokljuko, ker lahko naročniku ponudimo široko paleto aktivnosti in pripravimo bogat večdnevni program. Vreme je pomemben faktor na Pokljuki, ki pa se mu pri GiBitu brez težav prilagodimo.

Več o hotelu in o njegovi okolici si lahko ogledate tudi na spletni strani Šport hotela Pokljuka.

GiBit teambuilding aktivnosti

Aktivni piknik

Aktivni piknik sestavljajo različni sklopi, ki jih prilagodimo glede vaše želje, časovne in lokacijske možnosti, velikost skupine in interesa udeležencev. Aktivni pikniki so nekajurni ali celodnevni vodeni športni dogodki za organizirane skupine. Za vas poiščemo ustrezno lokacijo, organiziramo različne teambuilding aktivnosti in poskrbimo za hrano, pijačo, glasbo, šotor ter druge zabavne in družabne aktivnosti.

Ekipne igre

Udeleženci po ekipah tekmujejo v enem ali več različnih športih kot recimo nogometu, košarki, odbojki, ali manj znanih, kot so roverček, kickball, ragbi brez dotika, ukradi zastavo in mnogih drugih.

Igre brez meja

Ekipe tekmujejo v izvirnih štafetnih igrah, kjer se spopadajo z najrazličnejšimi izzivi in nalogami. Sodelovanje in tekmovalnost ob obilici smeha sta zagotovljena

Preživetje v naravi

Odličen teambuilding v naravi, kjer se boste naučili zakuriti ogenj, uporabljati kompas, pripraviti bivak in poiskati hrano.

Skupinske avanture

Udeleženci razdeljeni po ekipah, prejmejo navodila, naloge in pripomočke, s katerimi morajo opraviti izzive in prispeti na cilj.

Športni izleti

Udeleženci se v okviru izbrane vzdržljivostne aktivnosti, kot so: pohodništvo, kolesarjenje, veslanje ali tek, odpravijo na voden izlet.

MNENJA ZDRAVIH PODJETIJ O EKIPI GIBIT

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

    POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

    Sledite nam na socialnih omrežjih

    Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.