Novi športni izzivi

Predstavitev in preizkus aktivnosti in športov, ki jih vaši zaposleni morda še ne poznajo ali pa bi se z njimi radi seznanili.

Trajanje

Običajno 2 - 3 ure (odvisno od izziva).

Število udeležencev

Neomejeno oz. odvisno od razpoložljivosti opreme.

Z udeležbo na novem športnem izzivu udeleženci dobijo novounikatno izkušnjo, ki je zanimiva, zabavna in koristna hkrati. Slackline, supanje, plezanje, skike, footgolf, discgolf so le nekateri primeri takšnih izzivov, ki jih širše množice še ne poznajo.

V prvem delu predstavimo določeno aktivnost in udeležence naučimo osnovnih tehnik in pravil, v drugem delu pa se udeleženci sami spopadejo z izzivom in preizkusijo svoje sposobnosti.

MNENJA ZDRAVIH PODJETIJ O EKIPI GIBIT

SORODNE VSEBINE

Aktivni odmori

Aktivni odmori so sklopi vaj, ki so bili sestavljeni predvsem z mislijo na težave, ki največkrat pestijo delavce, ki opravljajo pretežno sedeče delo.

VEČ

Aktivni dnevi

Aktivni dnevi so večdnevni vodeni športni dogodki za organizirane skupine. Za vas poiščemo ustrezno lokacijo, organiziramo različne teambuilding aktivnosti in poskrbimo za hrano, pijačo, glasbo, namestitev ter druge zabavne in družabne aktivnosti.

VEČ

Skupinske avanture

Udeleženci razdeljeni po ekipah, prejmejo navodila, naloge in pripomočke, s katerimi morajo opraviti izzive in prispeti na cilj.

VEČ

Ekipne igre

Udeleženci po ekipah tekmujejo v enem ali več različnih športih kot recimo nogometu, košarki, odbojki, ali manj znanih, kot so roverček, kickball, ragbi brez dotika, ukradi zastavo in mnogih drugih.

VEČ

Športni izleti

Udeleženci se v okviru izbrane vzdržljivostne aktivnosti, kot so: pohodništvo, kolesarjenje, veslanje ali tek, odpravijo na voden izlet.

VEČ

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

    POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

    Sledite nam na socialnih omrežjih

    Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.