Treningi odbojke

čenje in igranje odbojke pod trenerskim vodstvom.

Trajanje

60 - 90 minut.

Število udeležencev

Neomejeno.

Odbojka je ena najbolj priljubljenih rekreativnih iger tako pri nas kot drugod po svetu. Med ekipnimi športi z žogo velja za najmanj agresivno in zelo družabno obliko rekreacije. GiBit organizira redne tedenske rekreativne treninge za ženske in moške, ki so sestavljeni iz učenja in izpopolnjevanja tehnike posameznih odbojkarskih prvin, fizične priprave in same igre. Trenerska ekipa vas bo s pomočjo bogatih izkušenj popeljala do znanja in napredka ter vam predstavila številne trike in zanimivosti, ki krasijo odbojkarsko igro. Pozimi treningi potekajo v dvorani, poleti pa se preselimo ven, na mivko.

POZITIVNI UČINKI VADBE:
  • graditev ekipnega duha med vadečimi,
  • izboljšanje motoričnih sposobnosti: koordinacije, hitrosti, eksplozivnosti,
  • pozitivni psihološki učinki, zmanjševanje stresa, dvig samozavesti in samopodobe,
  • krepitev mišic, vezi in sklepov.

MNENJA ZDRAVIH PODJETIJ O EKIPI GIBIT

SORODNE VSEBINE

FitBit

FitBit je celostna športna vadba za moč in vzdržljivost, ki oblikuje telo in izboljša splošno kondicijo. Med treningom delajo vse mišične skupine, kar pomeni visoko porabo kalorij, ki jih poleg same vadbe porabljamo tudi med regeneracijo po treningu, ko prihaja do obnove mišic in tkiv v telesu. Intenzivnost treninga se s pomočjo pripomočkov prilagaja pripravljenosti in ciljem posameznika.

VEČ

Novi športni izzivi

Predstavitev in preizkus aktivnosti in športov, ki jih vaši zaposleni morda še ne poznajo ali pa bi se z njimi radi seznanili.

VEČ

CardioBit

Skupinski trening – CardioBitVisoko intenziven vzdržljivostni trening. Trajanje 60 - 90 minut. Število udeležencev Neomejeno.

VEČ

BalaBit

BalaBitOsnovna funkcionalna vadba za moč in vzdržljivost Trajanje 60 - 90 minut. Število udeležencev Neomejeno.

VEČ

Igre brez meja

Ekipe tekmujejo v izvirnih štafetnih igrah, kjer se spopadajo z najrazličnejšimi izzivi in nalogami. Sodelovanje in tekmovalnost ob obilici smeha sta zagotovljena

VEČ

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

    POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

    Sledite nam na socialnih omrežjih

    Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.