Skupinske avanture

Udeleženci razdeljeni po ekipah, prejmejo navodila, naloge in pripomočke, s katerimi morajo opraviti izzive in prispeti na cilj.
(skriti zaklad, orientacija, preživetje v naravi, …).

Trajanje

Najpogosteje 1-3 ure, lahko tudi celodnevne.

Število udeležencev

Neomejeno.

Skupinske avanture so različne preizkušnje, kjer člani ekipe s pomočjo navodil čim uspešneje opravijo naloge v določenem času. Za uspeh ekipe je pomemben vsak član, saj so naloge zastavljene tako, da morajo pri njih sodelovati vsi, sicer naloge ne morejo opraviti.

Za uspeh so tako ključni dejavniki sodelovanje, iznajdljivost, znanje, razdelitev dolžnosti, psihična in fizična kondicija itd. Primeri takšnih preizkušenj so: lov na skriti zaklad, orientacija, preživetje v naravi, soba pobega in mnoge druge. Vsaka avantura je v praksi unikatna, saj je vezana na lokacijo, vaše želje in zmožnosti udeležencev.

MNENJA ZDRAVIH PODJETIJ O EKIPI GIBIT

SORODNE VSEBINE

Športni izleti

Udeleženci se v okviru izbrane vzdržljivostne aktivnosti, kot so: pohodništvo, kolesarjenje, veslanje ali tek, odpravijo na voden izlet.

VEČ

Preživetje v naravi

Odličen teambuilding v naravi, kjer se boste naučili zakuriti ogenj, uporabljati kompas, pripraviti bivak in poiskati hrano.

VEČ

Aktivni dnevi

Aktivni dnevi so večdnevni vodeni športni dogodki za organizirane skupine. Za vas poiščemo ustrezno lokacijo, organiziramo različne teambuilding aktivnosti in poskrbimo za hrano, pijačo, glasbo, namestitev ter druge zabavne in družabne aktivnosti.

VEČ

Igre brez meja

Ekipe tekmujejo v izvirnih štafetnih igrah, kjer se spopadajo z najrazličnejšimi izzivi in nalogami. Sodelovanje in tekmovalnost ob obilici smeha sta zagotovljena

VEČ

Aktivni piknik

Aktivni piknik sestavljajo različni sklopi, ki jih prilagodimo glede vaše želje, časovne in lokacijske možnosti, velikost skupine in interesa udeležencev. Aktivni pikniki so nekajurni ali celodnevni vodeni športni dogodki za organizirane skupine. Za vas poiščemo ustrezno lokacijo, organiziramo različne teambuilding aktivnosti in poskrbimo za hrano, pijačo, glasbo, šotor ter druge zabavne in družabne aktivnosti.

VEČ

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

    POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

    Sledite nam na socialnih omrežjih

    Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.