Športni izleti

Udeleženci se v okviru izbrane vzdržljivostne aktivnosti, kot so: pohodništvo, kolesarjenje, veslanje ali tek, odpravijo na voden izlet.

Trajanje

Večurni, celodnevni, večdnevni.

Število udeležencev

Varnostne omejitve števila udeležencev na posameznega vodnika.

Organiziramo aktivne izlete na svežem zraku, kjer si udeleženci napolnijo baterije in pripravijo na nove poslovne podvige. Športni izleti so nekajurni, celodnevni ali večdnevni vodeni športni podvigi za organizirane skupine. Glede na želje izberemo eno ali več aktivnosti, nato pa glede na fizično zmožnost udeležencev določimo težavnostno stopnjo in trajanje izleta. Ključna je seveda lokacija, kjer skušamo ustreči vašim željam in jih prilagoditi zmožnostim skupine. Hkrati si ogledamo lokalne znamenitosti, poskrbimo pa tudi za prehranoprevoz in prenočišče.

MOŽNOSTI ŠPORTNIH IZLETOV:

 • pohodništvo oz. nordijska hoja,
 • kolesarjenje,
 • tekaški izlet,
 • veslanje,
 • krpljanje…

MNENJA ZDRAVIH PODJETIJ O EKIPI GIBIT

SORODNE VSEBINE

Aktivni dnevi

Aktivni dnevi so večdnevni vodeni športni dogodki za organizirane skupine. Za vas poiščemo ustrezno lokacijo, organiziramo različne teambuilding aktivnosti in poskrbimo za hrano, pijačo, glasbo, namestitev ter druge zabavne in družabne aktivnosti.

VEČ

Igre brez meja

Ekipe tekmujejo v izvirnih štafetnih igrah, kjer se spopadajo z najrazličnejšimi izzivi in nalogami. Sodelovanje in tekmovalnost ob obilici smeha sta zagotovljena

VEČ

Preživetje v naravi

Odličen teambuilding v naravi, kjer se boste naučili zakuriti ogenj, uporabljati kompas, pripraviti bivak in poiskati hrano.

VEČ

Ekipne igre

Udeleženci po ekipah tekmujejo v enem ali več različnih športih kot recimo nogometu, košarki, odbojki, ali manj znanih, kot so roverček, kickball, ragbi brez dotika, ukradi zastavo in mnogih drugih.

VEČ

Športni izleti

Udeleženci se v okviru izbrane vzdržljivostne aktivnosti, kot so: pohodništvo, kolesarjenje, veslanje ali tek, odpravijo na voden izlet.

VEČ

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

  POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

  Sledite nam na socialnih omrežjih

  Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.