Tečaj tehnike teka

Učenje pravilne tekaške tehnike in tekaških vaj, odpravljanje napak in video analiza teka.

Trajanje

Enkratni dogodek 2 uri.

Število udeležencev

Do 8 udeležencev na trenerja.

Nivo predznanja

Za tečaj predznanje ni potrebno, je namenjen tudi že izkušenim tekačem.

Tek je ena najbolj razširjenih in dostopnih oblik rekreacije. Redno ukvarjanje z njim ima številne pozitivne učinke na naše fizično in psihično počutje. Pa vendar ima lahko tek, če se ga lotimo in izvajamo na nepravilen način, tudi negativne učinke, predvsem v obliki poškodb. GiBit zato organizira tekaške tečaje pod strokovnim vodstvom izkušenih trenerjev, ki poskrbijo, da so vaši tekaški koraki namenjeni zdravju, boljšemu počutju, učenju tehnike in hkrati druženju, uživanju ob gibanju ter doseganju osebnih ciljev.

VSEBINA TEČAJA:
  • teorija pravilne tekaške tehnike,
  • prikaz in učenje tekaških vaj,
  • odkrivanje in odpravljanje pogostih tekaških napak,
  • snemanje in video analiza teka.

Namen tečaja je naučiti tečajnike, kako pravilno teči in kako se pravilno lotiti teka oziroma tekaških treningov.

Tečaj tehnike teka je namenjen vsem, ki se želite naučiti ali izpopolniti tehniko teka, ne glede na to, ali si začetnik ali izkušen tekač. Na tečaju boste spoznali pravilno tehniko teka, naučili se boste pravilnega izvajanja tekaških vaj, s pomočjo katerih popravljamo in izboljšujemo tekaško tehniko. Spoznali boste glavne napake pri teku, čaka vas video analiza vašega teka, izvedeli pa boste lahko vse, kar vas o teku zanima.

Tečaje vodi Peter Kastelic, večkratni državni prvak in eden najbolj izkušenih vsestranskih tekačev v Sloveniji.

Poleg tečaja lahko vašim zaposlenim omogočite tudi redno tekaško vadbo.

MNENJA ZDRAVIH PODJETIJ O EKIPI GIBIT

SORODNE VSEBINE

FitBit

FitBit je celostna športna vadba za moč in vzdržljivost, ki oblikuje telo in izboljša splošno kondicijo. Med treningom delajo vse mišične skupine, kar pomeni visoko porabo kalorij, ki jih poleg same vadbe porabljamo tudi med regeneracijo po treningu, ko prihaja do obnove mišic in tkiv v telesu. Intenzivnost treninga se s pomočjo pripomočkov prilagaja pripravljenosti in ciljem posameznika.

VEČ

Tečaj plavanja

Tečaj plavanjaTečaj plavanja je namenjen izboljšanju posameznikove tehnike plavanja. Trajanje Enkratni dogodek do 3 ure

VEČ

Ekipne igre

Udeleženci po ekipah tekmujejo v enem ali več različnih športih kot recimo nogometu, košarki, odbojki, ali manj znanih, kot so roverček, kickball, ragbi brez dotika, ukradi zastavo in mnogih drugih.

VEČ

Aktivni dnevi

Aktivni dnevi so večdnevni vodeni športni dogodki za organizirane skupine. Za vas poiščemo ustrezno lokacijo, organiziramo različne teambuilding aktivnosti in poskrbimo za hrano, pijačo, glasbo, namestitev ter druge zabavne in družabne aktivnosti.

VEČ

Aktivni piknik

Aktivni piknik sestavljajo različni sklopi, ki jih prilagodimo glede vaše želje, časovne in lokacijske možnosti, velikost skupine in interesa udeležencev. Aktivni pikniki so nekajurni ali celodnevni vodeni športni dogodki za organizirane skupine. Za vas poiščemo ustrezno lokacijo, organiziramo različne teambuilding aktivnosti in poskrbimo za hrano, pijačo, glasbo, šotor ter druge zabavne in družabne aktivnosti.

VEČ

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

    POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

    Sledite nam na socialnih omrežjih

    Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.