Ples

Učenje plesnih korakov za smeh in sproščenost na delovnem mestu.

Trajanje

60 - 90 minut.

Število udeležencev

Neomejeno.

Družabni ples je ime za plese, ki jih ljudje plešemo na zabavah, odprtih plesiščih in elitnih prireditvah. Ples je oblika druženja in način sprostitve že vrsto let. Na urah plesa se bomo naučili standardnih, latinsko-ameriških in swing plesov. Vadba je primerna tako za pare, kot posameznike, ki se želijo naučiti plesnih figur različnih plesov. Ura je sestavljena iz dveh delov. Prvi del je namenjen učenju novih figur in same plesne tehnike, drugi pa preplesavanju že znanih figur različnih plesov.

POZITIVNI UČINKI VADBE:
 • Izboljšanje pozitivne komunikacije
 • Zmanjšanje stresa in izboljšanje počutja
 • Izboljšanje gibalnih sposobnosti
 • Navezovanje stikov
 • Izboljšanje koncentracije
 • Izboljšanje telesna drže
 • Dvig kvalitete življenja

Vadbo vodi učiteljica družabnih plesov Andreja Duh, nekdanja tekmovalka v latinsko ameriških plesih, ki že vrsto let aktivno poučuje plesne korake.

MNENJA ZDRAVIH PODJETIJ O EKIPI GIBIT

SORODNE VSEBINE

Nordijska hoja

Nordijska hoja je ena najbolj zdravih in naravnih aktivnosti, ki se je razvila iz teka na smučeh. Za razliko od navadne hoje in pohodništva pri nordijski hoji uporabljamo večino mišičnih skupin, kar pomeni, da ima vadba bolj celosten in zdrav učinek na telo.

Aktivno staranje

S starostjo so povezane številne težave, kot so izguba mišične mase, upad ravnotežja, vzdržljivosti in prožnosti sklepov. Telo prizadenejo številne bolezni povezane s starostjo in pomanjkanjem gibanja. Na delavnici bomo spoznali, kako telesna aktivnost pozitivno vpliva na kasnejši pojav bolezni, kot so osteoporoza, sarkopenija, hipertenzija in številne druge. Telesna aktivnost pozitivno vpliva tudi na samo psihično počutje.

Aktivni odmori

Aktivni odmori so sklopi vaj, ki so bili sestavljeni predvsem z mislijo na težave, ki največkrat pestijo delavce, ki opravljajo pretežno sedeče delo.

Pošljite nam vaše

POVPRAŠEVANJE

  POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE

  Sledite nam na socialnih omrežjih

  Ne zamudite GiBit-ovih novosti, aktualnih dogodkov in programov za vaše podjetje.