Vadbe

FitBit

FitBit je celostna športna vadba za moč in vzdržljivost, ki oblikuje telo in izboljša splošno kondicijo. Med treningom delajo vse mišične skupine, kar pomeni visoko porabo kalorij, ki jih poleg same vadbe porabljamo tudi med regeneracijo po treningu, ko prihaja do obnove mišic in tkiv v telesu. Intenzivnost treninga se s pomočjo pripomočkov prilagaja pripravljenosti in ciljem posameznika.

Nordijska hoja

Nordijska hoja je ena najbolj zdravih in naravnih aktivnosti, ki se je razvila iz teka na smučeh. Za razliko od navadne hoje in pohodništva pri nordijski hoji uporabljamo večino mišičnih skupin, kar pomeni, da ima vadba bolj celosten in zdrav učinek na telo.

Tek

Tekaški treningiRaznoliki treningi, učenje tehnike in priprave na maratone. Trajanje 60 - 90 minut. Število

Joga

Joga se že stoletja uporablja za krepitev telesa in duha. Z dihalnimi tehnikami, položaji (asane) in meditacijo spravlja telo v harmonijo, mirnost in sproščenost. Strokovno načrtovane in vodene vadbe izboljšajo ravnotežje, moč, gibljivost ter stabilnost telesa.

Odbojka

Treningi odbojkečenje in igranje odbojke pod trenerskim vodstvom. Trajanje 60 - 90 minut. Število udeležencev

CardioBit

Skupinski trening – CardioBitVisoko intenziven vzdržljivostni trening. Trajanje 60 - 90 minut. Število udeležencev Neomejeno.

Plavanje

Treningi plavanjaUčenje pravilne tehnike z učiteljem plavanja. Trajanje 60 minut. Število udeležencev Do 8 vadečih

Ples

Učenje plesnih korakov za smeh in sproščenost na delovnem mestu.

BalaBit

BalaBitOsnovna funkcionalna vadba za moč in vzdržljivost Trajanje 60 - 90 minut. Število udeležencev Neomejeno.